RSS Feed

MP3 med højtaler - Ny Creative Zen Stone Plus

12. juni 2008 | MP3 afspillere | Vurdering: 91%
Cretive Zen Stone med højtalerCreative er nu kommet med en ny version af deres populære Zen Stone Plus MP3 afspiller der tidligere er anmeldt her på alexi.dk. Den nye afspiller kan stort set det samme, men der er dog den væsentlige forskel at den nu har indbygget højtaler. Prisen er næsten den samme hvorfor ikke vælge den med højtaler?

Zen Stone Plus i "nye" klæder

Det første man ligger mærke til er at afspilleren nu har fået en mat overflade i stedet for den skinnede som ses på tidligere versioner. Der er stadig et lille display på forsiden og det formår at give den information der kan forventes af et display på denne størrelse.

Godt interfacedesign på kun 64x64 pixels

Interfacedesignet er godt tænkt af Creative og de informationer man har brugt for er synlige uden problemer. Selve navigationen er dog ret langsom på afspilleren. Selvom om lang batterilevetid er vigtig havde det været rart hvis navigationen var hurtigere også selvom det havde betydet lidt kortere batterilevetid.

MP3 afspiller med højtaler

Vender man afspilleren om ses den indbyggede højtaler der passer godt ind i det overordnede design. Højtaleren kan spille forholdsvis højt, men lider som de fleste andre små højtalere af at der mangler bas. Hvis man skal høre musik i længere tid er man derfor bedre stillet med et par eksterne mobile højtalere - også selvom lyden er klar og tydelig på Zen Stone Plus. Hvis man vil lytte til lydbøger er gør højtaleren det dog rigtig godt.

Understøttelsen af filtyper er den sammen som før , AAC og WMA kan afspilles. Der er også voice recording på den nye version af Zen Stone Plus, hvilket gør det muligt at optage 10 timer og efterfølgende overføre dem til ens PC. Ellers er den en FM-Radio hvor der kan gemmes 32 radio kanaler.

Zen Stone Plus med højtaler kan kun anbefales

Med en batterilevetid på 20 timer, god lydkvalitet når der bruges hovedtelefoner, FM-Radio og nem overførelse af musik er Zen Stone Plus med højtaler et rigtig godt køb.

Er du ikke interesseret i den indbyggede højtalere eller FM-radio kan du stadig købe Zen Stone og Zen Stone Plus der kan mere eller mindre det samme. Alle afspillere kan anbefales hvis du er på udkig efter en billig MP3 afspiller.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor