RSS Feed

Creative Zen Stone - Ny MP3 afspiller fra Creative

22. maj 2007 | MP3 afspillere | Vurdering: 93%

creative_zen_stoneDet tager ikke ret lang tid at finde ud af hvor Creative har fundet ideen til deres nyeste MP3 afspiller. Zen Stone minder rigtig meget om Apples iPod Shuffle prisen er dog mere atraktiv.

Hvad kan Creative Zen Stone?

Sammen med iPod Shuffle hører Zen Stone med under den type af MP3 afspillere der må siges at være de mest simple på markedet. Der er ingen digitale displays og ingen smarte funktioner, men en simpel afspiller hvor man bare skal trykke på play og så er man i gang. Ud over play knappen er det dog muligt at springe et nummer over vælge om numrene skal spilles i en vilkårlig rækkefølge eller tilfældigt.

En simpel MP3 afspiller til en god pris

Zen Stone har en kapacitet på 1GB og musiknumre overføres nemt til afspilleren med drag-and-drop. Prisen er noget lavere end iPod shuffle - hvilket design man så bedst kan lide er en smags sag, men personligt mener jeg at iPod shuffle er bedre designet.

God til fitness eller en løbetur

Stone fås i seks forskellige farver, har en batterilevetid på 10 timer og understøtter MP3 samt WMA. Afspilleren har en god lydkvalitet hvis de medfølgende høretelefoner skiftes ud.

For de fleste vil Creative Zen Stone ikke kunne udfylde rollen som den primære MP3 afspiller, men er et udmærket valg hvis man ønsker en ekstra afspiller til en yderst overkommelig pris.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor