RSS Feed

Artiker om ny teknologi samt forsknings resultater

I denne kategori finder du forskellige artikler om ny teknologi, de har ikke nødvendigvis nogen relation til MP3 afspillere, men er med på alexi.dk for underholdingens skyld.

 


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.

Lav din egen hjemmeside med WordPress

27. august 2013 | Ny teknologi

Selv om du ikke har erfaring med at lave din egen hjemmeside kan du nemt gøre det med WordPress. Før du går i gang kræver det dog lidt viden for at få det hele sat op bedst muligt.


læs artikel Lav din egen hjemmeside med WordPress

Creative Zen X-Fi

19. juli 2008 | Ny teknologi

Creative er nu kommet med en ny version af deres populære Zen MP3 afspiller. Afspilleren har de valgt at kalde Zen X-fi. Navnet kommer af Creatives Xtreme Fidelity-teknologi, der er Creatives seneste bud på en løsning til at genskabe lydkvaliteten i komprimerede MP3 filer.


læs artikel Creative Zen X-Fi

Ny MP3 afspiller fra Sandisk - Sansa Fuze

14. marts 2008 | Ny teknologi

Sandisks seneste tilføjelse i deres MP3 serie hedder Sansa Fuze. Afspilleren ligger sig mellem deres billigste afspiller Sansa Clip og Sansa View både med hensyn til pris og features.


læs artikel Ny MP3 afspiller fra Sandisk - Sansa Fuze

SDK til iPod Touch og iPhone - Apple presser konkurrenterne

9. marts 2008 | Ny teknologi

Lanceringen af SDK betyder at udviklere nu kan programmere og udgive deres egne programmer til iPod Touch og iPhone. Denne tidligere mangel har været et af de største kritikpunkter, men nu er der altså åbnet op så alle kan være med.


læs artikel SDK til iPod Touch og iPhone - Apple presser konkurrenterne

Miljørigtig bil - Tesla Roadster elbil

16. september 2007 | Ny teknologi

Tesla Roadster kan kører 400 Km på en enkelt opladning og kan gå fra 0 til 100 Km i timen på 4 sekunder. Tophastigheden ligger på 200 km i timen, der er altså tale om en 100% elektrisk bil der ikke kun ser godt ud, men også en bil hvor køre glæden er helt i top.


læs artikel Miljørigtig bil - Tesla Roadster elbil

Alternativ energi - Irsk firma lover gratis energi

4. juli 2007 | Ny teknologi

Steorn kalder maskinen Orbo og den skulle kunne producere ren alternativ energi og sætte en stopper for hele diskutionen om energi krisen. Orbo skulle ifølge det irske firma kunne producere mere energi end den bruger, hvilket vil være en revolution på utrolig mange områder.


læs artikel Alternativ energi - Irsk firma lover gratis energi
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor