RSS Feed

Billig MP3 afspiller - Anbefalinger

17. december 2007 | MP3 forbrugerguides

Der er rigtig mange billige MP3 afspillere at afspillere vælge i mellem, men kvaliteten af afspillerne er ofte meget dårlig. Jeg vil derfor komme med fire bud på afspillere der er både billige og anbefalelsesværdige.

Selvom du er på udkig efter en billig MP3 afspiller kan du godt få fat i en af god kvalitet!

Sony levere varen med NW-E013

Sony NW-E013 (1GB) er en lille elegant MP3 afspillere der til trods for sin størrelse har fået plads til et display der viser batterilevetid og hvad der lyttes til. I sonynwe013forhold til størrelsen og prisen er dette en rigtig god afspiller. Lyden er helt klar, batterilevetiden er på hele 30 timer og der understøttes mange fil-formater. Eneste minus er at man er tvunget til at bruge sonys eget software SonicStage til at ligge musik over på afspilleren, altså ingen drag and drop.

Billig MP3 afspiller fra Creative - Zen Stone

creativezenstoneAndet bud på en god og billig MP3 afspiller er Creative Zen Stone (1GB). Denne afspiller har ligesom langt de fleste fra Creative god lydkvalitet og er net at betjene. Afspilleren har dog ingen skærm hvilket kan gøre det lidt svært at finde de rigtige numre. Vil du give lidt mere kan Zen Stone Plus anbefales da der her både er display og indbygget FM-radio. Ti timer kan Zen Stone spille musik og MP3 og WMA er undstøttet. Zen Stone er ikke en af de bedst designede afspillere, men ud over dette er det alt i alt i en god og ikke mindst billig MP3 afspiller.

Sandisk Sansa Express - Glimrende MP3 afspiller 

sandisksansaexpressMed Sandisk Sansa Express (1GB) viser Sandisk igen at de vil være med helt fremme når det kommer til billige afspillere med masser af features.. Denne elegante MP3 afspiller gør det rigtig godt. Lydkvaliteten er næsten på højde med en afspiller fra Creative. En opsigtsvækkende detalje er at Sansa Express har en MicroSD uvildelses slot der gør det muligt at tilføje op til 2GB mere plads. Musik kan nemt trækkes over på afspilleren, batterilevetiden er rated til 15 timer og herudover er der FM-radio indbygget.

Zen Nano Plus - Stadig et godt køb

mp3_afspillerCreative Zen Nano plus er mit sidste bud på en billig MP3 afspiller. Zen Nano Plus er en af Creatives mest populære MP3 afspillere og med god grund. Den lyder rigtig godt, har indbygget FM-Radio, kan afspille musik i 15 timer på et enkelt batteri og er nemt at betjene. Drag and drop understøttes og MP3 og WMA understøttes. Flot design og god lyd gør Zen Nano Plus til et godt køb.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor