RSS Feed

MP3 afspiller test - IRiver E100

14. september 2008 | MP3 afspillere | Vurdering: 92%
iRiver E100IRiver E100 er en robust afspiller fra iRiver der ser godt ud og kommer med mange gode features. F.eks. plads til SD udvidelseskort, line-in, FM radio og understøttelse af mange filformater. E100 imponere dog ikke når det kommer til interface og brugervenlighed, hvilket er en skam da E100 har masser at byde på til en god pris. Kan du leve med et interface du skal bruge til på at lære at kende, er iRiver E100 en oplagt mulighed hvis du søger en prisvenlig MP3 afspiller.

Interfacet kunne være bedre

IRiver imponere med interfacet på deres iRiver Clix afspillere, men på E100 er den lækre grafik desværre ikke kommet med. Det tager en del tid at lære afspilleren af kende, men når de første begyndervanskeligheder er overstået viser masser af lækre features og muligheder sig.

Stor display og stilfuldt design

Afspilleren fås med 4GB og 8GB hukommelse og har et display på 2,4 tommer (320x240 pixels). Afspillerens design er rigtig stilet og gennemarbejdet. Hvis du er interesseret i at have film med på farten kan afspilleren godt anbefales. xVid er understøttet sammen med de mere traditionelle formater MPEG-4 og WM9.Synsvinklen kunne dog være bedre og farverne står ikke helt så klart som på deres Clix 2 eller Cowons D2. Disse to afspillere har så også nogle af de bedste displays på markedet.

Lydkvalitet over middel i test

Lydkvaliteten på E100 er over middel, men kunne altså godt være bedre. Igen gør Clix det bedre, lyder er ikke helt klar hvilket undre lidt, da iRiver plejer ligger et godt stykke over middel. Bassen er tydelig, men overordnet mangler lyden lidt varme og detaljer. På plus siden understøtter iRiver E100 MP3, WMA, OGG, FLAC samt ASF. Herudover er batterilevetiden 25 for musik og 5 timer for video.

Med iRiver E100 får du meget MP3 afspiller for pengene

Nu kunne det måske lyde som at iRiver E100 ikke er god MP3 afspiller dette er tilfældet. Overordnet gør E100 det godt og har masse af features. Standarten for MP3 afspillere er blevet højnet ganske meget de senere år, E100 virker derfor umiddelbart mindre god en den egentlig er. Ser man samlet på MP3 afspilleren får man rigtig meget til en yderst fordelagtig pris.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor