RSS Feed

Creative Zen X-Fi

19. juli 2008 | Ny teknologi
Creative Zen X-fiCreative er nu kommet med en ny version af deres populære Zen MP3 afspiller. Afspilleren har de valgt at kalde Zen X-fi. Navnet kommer af Creatives Xtreme Fidelity-teknologi. Herunder hører X-Fi Crystalizer, der er Creatives seneste bud på en løsning til at genskabe den tabte lydkvalitet i komprimerede MP3 filer.

Oftest er resultatet af denne type software / hardware ikke imponerede, typisk bliver enkelte dele af musikken tydeligere mens andre bliver forvrænget. Om Creatives Zen X-fi teknologi rent faktisk kan det Creative lover, vil blive afsløret i en kommende anmeldelse her på siden. Under alle omstændigheder er der masser af forbedringer på den nye version af Zen.

Creative Zen X-Fi - Nye features

Creative Zen X-Fi kommer i første omgang kun i sort, men i 3 forskellige størrelser (8GB, 16GB og 32GB.) 16 og 32GB versionerne af afspilleren har indbygget trådløst netværk, hvilket bl.a. gør det muligt at bruge instant messaging og at overføre musik, film og billeder trådløst. Udover dette er kommer Zen X-fi med indbygget højtaler og designet har fået en overhaling.

X-fi leveres med et par gode høretelefoner

Ellers er der mange af de samme features som på Zen, FM-tuner, voice recording, et lækkert 2.5" display og understøttelse af masser af filformater. En glædelig nyhed er at Zen X-Fi kommer med et par gode høretelefoner (EP-830).


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor