RSS Feed

Lav din egen hjemmeside med WordPress

27. august 2013 | Ny teknologi

Selv om du ikke har erfaring med at lave din egen hjemmeside kan du nemt gøre det med WordPress. Før du går i gang kræver det dog lidt viden for at få det hele sat op bedst muligt.

Eget webhotel og eget domæne

Det er i dag en rigtig god i ide at betale lidt penge for at få plads på et webhotel. På denne måde sikre du at din hjemmeside er hurtig at loade og stabil. Dette er et must i dag, da det kun tager os 3-4 sekunder før vi forlader en hjemmeside. Hastigheden er derfor en meget vigtig faktor.

Hvorfor anbefales det at lave en hjemmeside i WordPress?

WordPress er et af de mest brugte hjemmeside systemer i dag og med god grund. WordPress er både brugervenligt, optimeret til søgemaskinerne og så er der masser af hjælp at hente online.

Ud over dette er det helt gratis og der findes utrolig mange plugins til at tilføje nye gode features på din hjemmeside. Med WordPress kan du altså lave din egen hjemmeside uden at kigge på en eneste linie kode. 

Kræver det noget teknisk viden at komme i gang?

Som udgangspunkt kan du lave din egen hjemmeside når du bare har et basalt kendskab til computere. Kan du finde ud af at bruge Word og at oprette en mappe, ja så har du faktisk den viden der skal til for at du kan få din egen hjemmeside på dit eget domæne.

Hvor skal jeg have mit eget domæne?

At have dit eget domænenavn giver dig en lang række fordele. Det er mere proffesionelt ud, du kan lave dine egen e-mail adresser, du får bedre placeringer i søgemaskinerne, dine besøgnede kan vende tilbage til din hjemmeside og meget mere.

Med dit eget webhotel, domæne, WordPress og evt. et godt WordPress tema kan du lave en proffesionel hjemmeside uden at skulle betale en mindre formue. Det eneste der kræves er at du er villigt til at bruge lidt tid på det. Så det er bare med at komme i gang.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor