RSS Feed

Samsung P3 - Denne nye MP3 player fra Samsung er den hidtil bedste

19. juni 2009 | MP3 afspillere | Vurdering: 97%
Samsung P3 har utrolig mange features og som mange af de afspillere der kommer på markedet i øjeblikket har Samsung P3 også en stor lækker touch screen. Afspilleren må siges at være ganske imponerende og prisen - når alt taget i betragtning - må sige at være ganske lav. Diverse steder på nettet omtaler glade brugere Samsung P3 som deres bedste MP3 hidtil.

Hvad er det så der gør denne nye MP3 player til noget specielt? Det er faktisk ikke til at sætte fingeren på en ting der gør Samsung P3 til noget unikt, men derimod er det det hele ganske gennemført. Afspilleren er brugervenlig, lydkvaliteten er rigtig god, skærmen står skarpt og så har den rigtig mange features. Som navnet antyder er P3 efterkommeren af den også populære Samsung YP-P2 - vi vil derfor se mest på hvad der er nyt ved P3.

Ingen WiFi, middel batterilevetid

Afspilleren har desværre ikke indbygget WiFi, dette er en skam da ville gøre overførsel af musik og video hurtigere og mere fleksibelt. Den har dog Blue Tooth, men dette virker tilsyneladende ikke i samspil med alle laptopmodeller. Batterilevetiden er sat til 30 timer, hvilket jeg personligt synes er i underkanten i dag. F.eks. kan den Cowon D2 jeg selv købte for nogle år siden spille 50 timer. Alle de nye modeller der kommer ud burde ligger der omkring.

Lækkert touch screen display- krystalt klart

Skærmen på Samsung P3 er på 3" og har en opløsning på 480 x 272, hvilket gør den stor og skarp nok til at se film på. Faktisk så glemmer man at man kigger på en lille skærm efter et kort stykke tid, inden i en film. Video kvaliteten er også rigtig god og bevægelser på skærmen sker med et minimum af motion blur. Farverne er klare og alt i alt står det hele meget flot.

Forbedring i lydkvaliteten fra tidligere modeller

Lydkvaliteten er som på næsten alle Samsungs nyere modeller rigtig god. Bassen er kraftig, musik bliver gengivet godt i alle frekvensområder og især stereolyd er tydeligt defineret i lydbilledet. Faktisk er lydkvaliteten en tand bedre end de tidligere modeller fra Samsung - ganske godt gået af Samsung.

MP3, OGG , WMA, AAC og FLAC er de understøttede lydformater. Video kan afspilles i WMV9, MPEG4 og MP4 foramt. JPEG, BMP, PNG og tekst filer kan ligeledes vises på afspilleren. Og så har den selvfølgelig indbygget FM-radio også.

Samsungs nye "MP3 player" er alle pengene værd

Den flotte touch screen, lydkvaliteten, understøttelsen af formater og mange features gør til Samsung P3 til den bedste bærbare medie afpiller fra Samsung til dato. Samsung P3 er nu røget direkte ind på MP3 top 10 listen og kan derfor kun anbefales.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor