RSS Feed

MP3 afspiller til løb

27. juli 2008 | MP3 forbrugerguides
MP3 afspiller til løbDer er i dag mange valgmuligheder hvis du vil købe en MP3 til løb. De senere år er konkurrencen inden for MP3 afspillere blevet mere intens og dette betyder at der nu er masser af gode billige MP3 afspillere perfekte til løb. Tre MP3 afspillere udmærker sig dog ved at være ekstra gode til sport...

Vælg den rigtige MP3 afspiller til løbeturen

Når du kigger på afspillere til løb, er langt det bedste valg en MP3 afspiller med Flash hukommelse i stedet for harddisk. Flash MP3 afspillere har ingen bevægelige dele og en løbetur i hårdt terræn kan en Flash afspiller sagtens holde til.

Tip: Der kan godt købes vandtætte MP3 afspillere, disse er dog ret dyre så brug i stedet dette tip. Køb nogle plasticposer med lynlås og lad kun ledningen til høretelefonerne stikke ud. Medmindre du har planer om at tage en svømmetur, vil plasticposen holde din MP3 afspiller tør.

MP3 til løb - Tre anbefalinger

Der er især tre afspillere der henvender vender sig direkte til sport. Den ene er Apples iPod shuffle der designet med en clips bag på således at let kan sættes enten i et armbånd eller kanten af lommen. Afspilleren har kun de helt basale funktioner, men når skal bruges til løb er det kun en fordel at det hele er holdt så simpelt som muligt. Clipsen bag på er af en lækker kraftig kvalitet.

Efter Apple kom frem med deres iPod Shuffle var Sandisk forholdsvis ude med en lignende MP3 afspiller også velegnet til løb. Afspilleren hedder Sandisk Sansa Clip og er, som navnet antyder, ligeledes designet med en clips på bagsiden. Den har et lille display og er billigere end iPod Shuffle. Sandisk Sansa Clip dog ikke ligeså godt designet som ipod shuffle, men et prisvenligt alternativ.

Den sidste MP3 afspiller jeg vil anbefale til løb er Zen Stone Plus. Denne MP3 afspiller har i modsætning til de andre ikke en fastmonteret clips på bagsiden, men der kan købes forskellige overfladeskins (etuier) med clips som ekstra tilbehør. Et ekstra plus ved denne MP3 afspiller er det indbyggede stopur - dette gør den perfekt til løb.

Gode sportshøretelefoner

Når du har købt din nye MP3 afspiller til løbeturen kan det anbefales at få fat i et par gode høretelefoner der ikke falder ud af ørene. Her vil Sonys MDR-AS50G være et oplagt valg da de er designet specielt til sportsudøveren og samtidig lyder rigtig god.

MP3 afspiller til løb, alt i alt

Uanset hvilken af de tre ovenstående MP3 afspillere du vælger vil du være godt klædt på til løbeturen. De har vær især deres fordele, men en af dem skulle gerne dække netop dit behov. De er alle tre små, lette, solide og stabile. Skal oplevelsen være ekstra god kan Sonys MDR-AS50G høretelefoner anbefales.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor