RSS Feed

Creative Zen Stone Plus

6. juli 2007 | MP3 afspillere | Vurdering: 95%

Zen Stone PlusZen Stone er ny på markedet, men alligevel er Creative allerede ude med en opdateret vesion af afspilleren. Zen Stone Plus har i modsætning til Zen Stone et indbygget display og større kapacitet. 2GB musik (1000 sange) kan der ligge nye version og det er nu også blevet muligt at lytte til FM-radio på MP3 afspilleren.

Brugervenlig MP3 afspiller

Zen Stone Plus er ligeså nem at ligge musik ind på som den første version. Der skal ikke installeres nogle drivere, det er bare at trække filenerne direkte over på afspilleren. Zen stone understøtter MP3 og WMA. Zen Stone kan afspille musik i 9.5 timer, hvilket er lige i underkanten, men hvis man ser på størrelse og de features man får ser det faktisk fornuftigt ud. Selve betjeningen af afspilleren er også meget nem.

Zen Stone Plus anbefales

Lyden er af god kvalitet og Zen Stone Plus fås ligesom forgængeren Zen Stone i seks forskellige farver.  Op til ti timers voice recording er muligt og derudover er der indbygget equaliser. Er du på udkig efter en lille, let og brugervenlig MP3 afspiller til en god pris er Creative Zen Stone Plus ikke til at komme uden om.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor