RSS Feed

Stilfuld MP3 - Apple iPod nano 4th Gen

6. november 2008 | MP3 afspillere | Vurdering: 95%

Apple iPod Nano 4th GenApple er nu kommet med det seneste skud på stammen I deres iPod Nano serie. Med iPod Nano 4th Gen er de gået tilbage til Nano's oprindelige design stil. Dette er klart et plus da afspilleren i dette format (i modsætning til det Gen 3 havde) er langt bedre at holde, lettere at navigere og ser bedre ud.

Gennemarbejdet design

Overordnet er afspilleren rigtig flot designet. Der er ingen synlige samlinger og aluminium overfladen der bue let gør afspilleren virkelig stilfyldt. Og så er den utrolig let kun 36.8g, hvilket ikke kan andet end at imponere når man tænker på at der sidder en 2" skærm i. Selve skærmen har masser af farver, men de 2" er dog lige i underkanten når det kommer til video og billeder. Ikke at billeder og video ikke ser flotte og skarpe ud, for det gør de absolut. Alt i alt gør størrelsen på skærmen hele oplevelsen af afspilleren meget bedre.

Brugervelig navigation

Under skærmen findes Apple originale og patenterede click wheel og det virker stadig upåklageligt. Faktisk vil jeg gå så langt som at sige at Apples Click Wheel stadig er den bedste navigation der fås til MP3 afspillere i dag. Der er bare noget lækkert ved at navigere rundt i musikken Apples Click Wheel. Som noget nyt har afspilleren fået "shake" hvilket betyder du kan skifte numre ved at ryste afspilleren.

Nano mangler lidt når det kommer til lydkvaliteten

Lydkvalteten har altid være iPod Nano største minus, ikke at lyden er dårlig, men vil du have den bedst muligt lyd findes der bedre alternativer på markedet. F.eks. Cowon D2 eller Sony NWZ A820. Lyden i iPod Nano 4th Gen ligger sig altså tæt op af de tidligere modeller. Klar lyd og god adskillelses mellem elementer i musikken, men små detaljer i musikken går dog tabt. iPod Nano 4th Gen har et standart 3.5mm jack stik, hvilket betyder du kan bruge dine egne høretelefoner uden problemer.

MP3, ACC og Apple Lossless understøttes

Som altid skal iTunes anvendes når der skal ligger musik over, så ingen drop and drag, hvilket eller ville være lettere. Bemærk også iPod Nano 4th Gen kun fungere med iTunes 8.0. Afspilleren understøtter MP3, ACC og Apples eget lossless format. Musik kan du lytte til i 24 timer før afspilleren går død. Ser du video har du 4 timer at gøre godt med.

Stilet MP3 afspiller fra Apple der kun kan anbefales

iPod Nano 4th Gen er helt klart den bedste afspillere i serien. Det forbedrede design, skærmen, brugervenligheden og de nye features gør iPod Nano 4th Gen til en lækker lille & ikke mindst stilet MP3 afpiller, som alle vil kunne have glæde af.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor