RSS Feed

iRiver Spinn - MP3 afspiller fra iRiver med unikt design

8. februar 2009 | MP3 afspillere | Vurdering: 91%

MP3 afspiller - iRiver SpinniRiver har de seneste år igen gjort sig bemærket på markedet for MP3 afspillere med deres iRiver Clix MP3 afspillere. Nu er afløseren for Clix serien så kommet - iRiver Spinn (PMP). Afspilleren ser rigtig spændende ud da iRiver kommer med et helt nyt navigationssystem.

Unikke navigationssystemer er ved at være kendetegnet for iRiver

Det første man ligger mærke til ved iRiver Spinn er den store skærm og det unikke design. Som navigeres Spinn på en måde der ikke er set før. Du kommer rundt i menuerne med det mekaniske hjul der er placeret i afspillerens højre side. I begyndelsen kan det virke lidt unaturligt at bruge "hjulet", men efter et kort stykke tid viser det sin styrke.

Imponerende god skærm

Skulle du alligevel ikke ønske at bruge 'hjulet" til at navigere rundt er skærmen trykfølsom. Skærmen har en opløsning på 480 x 272, står rigtig flot, har meget varme farver og er derfor yderst velegnet til at se film på. Dette understøttes yderligere af skærmens 16:9 format, der passer perfekt film.

Lydkvalitet over middel

Lydkvaliteten er på højde med Creatives afspillere, hvilket betyder at lydkvaliteten ligger i den bedre ende. En lidt tydeligere bas gengivelse ville dog være på plads. En lækker detalje ved afspilleren er at den kommer med indbygget Bluetooth, du kan bruge trådløse høretelefoner sammen med iRiver Spin. Radio og muligheden for at se billeder på afspilleren er også et plus. MP3, OGG, FLAC, WAV, APE, ASF, WMA og Lossless WMA er lydformaterne som Spinn understøtter.


Et minus ved afspilleren er at det ikke er muligt at udvide hukommelsen da den hverken har et SDHC eller et microSD slot. Dette er en skam da det er rigtig rart at have mulighed for at tilføje noget mere plads uden at skulle investere i en helt ny afspiller.

Batterilevetiden imponerer ikke

Når det kommer til batterilevetiden imponere iRiver Spinn heller ikke. Omkring 20 timer kan den afspillere musik og kun omkring en times video. Selvom skærmfladen er stor og derfor skal bruge en del strøm kunne dette gøres bedre.

Unikt design til en solid MP3 afspiller

Afspillerens største styrke er skærmen der med sine varme og klare farver ikke kan andet end at imponere. Skærmens kvalitet og 16:9 format gør denne afspiller perfekt til se film på. Er du på udkig efter en unik og solid medie afspiller kunne iRiver Spinn være en mulighed.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor