RSS Feed

Sony MDR-AS50G - Ideelle høretelefoner til sportsudøveren

6. juli 2008 | MP3 Tilbehør | Vurdering: 94%

Sony MDR AS50G høretelefonerSony MDR-AS50G er et par høretelefoner der sidder godt, har god lydkvalitet, og til en pris hvor de fleste kan være med. Hvis du har prøvet at dyrke sport og lytte til musik samtidig kender du problemet med at hørertelefonerne falder ud, Sonys MDR-AS50G design løser dette og er derfor ideelle til sportsudøveren.

Høretelefoner til sport

Selvom der hele tiden kommer nye høretelefoner frem kan det være utrolig svært at finde et fitness-venlige par af slagsen. Enkelte er allerede på markedet, men det at Sony nu også er trådt ind i ringen er virkeligt positivt. MDR-AS50G er perfekte hvis du vil høre musik mens du dyrker sport.

Det bånd der man har om ørerne trykker en lille smule indad mod øerne. Dette er sikre at de er nemme at opbevare, da de automatisk folder sig sammen, men det vigtigste ved denne detalje er at det holder høretelefoner rigtig godt på plads.

Med MDR-AS50G har Sony tænkt på detaljerne

Ledningen på høretelefonerne er ret kort således at de nemt kan bruges hvis man sin MP3 afspiller i et armbånd. Hvis man vil have MP3 afspilleren i sin taske eller i lommen i stedet for, har Sony inkluderet en længere ledning og en clips til at holde den ekstra vægt fra ledningen. Herved undgås at ledningen trækker ned i høretelefonerne, hvilket kan være ganske chikanerende - lækker detalje!

Godt design og detaljeret lydbillede

Designet gør at man skal have begge høretelefoner i på samme tid, hvilket gør det svært at høre andet en musikken (f.eks. hvis man cykler). Samtidig fjerner in-ear høretelefon typen en del af baggrundsstøjen, men har man ikke brug for at kunne høre andet end musikken er dette kun en fordel. Lydkvaliteten er god og de forskellige frekvensområder gengives detaljeret og er i god balance. Alt i alt endnu et godt produkt fra Sony.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor