RSS Feed

Sandisk Sansa Clip - MP3 afspiller test

27. december 2007 | MP3 afspillere | Vurdering: 93%

Sandisk Sansa ClipSansa Clip er Sandisk's nyeste afspiller inden for de helt små MP3 afspillere. Som navnet fortæller har den en klips på bagsiden hvilket tydeligt viser at den er lanceret som en direkte konkurrent til Apples iPod Shuffle. Sandisk har efterhånden gjort sig bemærket på markedet med deres rigtige billige MP3 afspillere og deres nye afspiller Sansa Clip gør det endnu mere tydeligt at de er kommet for at blive.

Kompakt og billig MP3 afspiller

Sansa Clip hører til de helt billige og meget kompakte MP3 afspillere. Selve afspilleren er mindre end en tændstiksæske, men det at den er lille og billig gør den ikke til en dårlig MP3 afspiller. Lydkvaliteten på de seneste afspillere fra Sandisk er gået i den rigtige retning og dette gør sig også gældende for Sansa Clip. Den er selvfølgelig ikke lige så klar i lyden som de dyrere afspillere, men den kan sagtens konkurrere med Zen Stone Plus.

Test af afspilleren - Masser af features

Selvom afspilleren er lille har den masser af features. Selvfølgelig gør skærmen på 1" det ikke muligt at se billeder og video, men det du får er følgende: understøttelse af MP3 og WMA, indbygget mikrofon, FM-radio, equalizer, mulighed for at slette sange direkte på afspilleren og en auto resume funktion hvilket er virkelig godt at have hvis du lytter til MP3 lydbøger og podcasts.

Brug de penge du sparer på et par gode høretelefoner

På en enkelt opladning kan Sansa Clip spille musik i ca. 13 timer og den oplades via USB. Afspilleren kommer i to versioner med henholdsvis 1GB og 2GB plads. Efterhånden har jeg fået sagt det rigtig mange gange, men for at få mest ud af afspilleren skal du købe et par nye høretelefoner da de medfølgende er af dårlig kvalitet. Disse kan dog passende erhverves med det du spare ved at købe denne MP3 afspiller.

Er Sandisk Sansa Clip pengene værd?

Hvis du gerne vil lytte til MP3, WMA, FM-radio eller podcasts er afspilleren et rigtig godt valg. Til begyndere eller som ekstra MP3 afspiller kan Sansa Clip kun anbefales. I forhold til prisen og størrelsen får du en virkelig god MP3 afspiller, med mange features.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor