RSS Feed

Apple iPod Shuffle - Anmeldelse

7. juli 2007 | MP3 afspillere | Vurdering: 90%

Apple iPod ShuffleApple iPod Shuffle må siges at være en af de mest simple MP3 afspillere på markedet. Mange ser den som outdated da den hverken har et display eller indbygget radio. Apple har dog med stor succes lanceret en af de mest simple MP3 afspillere på markedet.

iPod Shuffle, markedets mest enkle MP3 afspiller

Det som er appellerende ved iPod Shuffle er designet og den utrolig nemme navigation. Foran på afspilleren er der fem knapper og dette er alt der skal bruges for at kunne betjene den. Bag på afspilleren er der en klips der gør det nemt at have afspilleren inden for rækkevide. Dette kan til tider være nødvendigt da afspilleren er meget lille og har det med at forsvinde,  hvis man er den type der kan finde på at rode lidt...

iTunes & medfølgende cradle skal bruges

Sammen med iPod Shuffle kommer der en cradle der skal bruges når afspilleren skal oplades. Denne cradle skal også bruges når der skal ligges musik over på afspilleren, hvilket kun kan gøres via Apples iTunes. Ligesom iPod understøtter iPod Shuffle MP3, WAV & AIFF. Apple iPod Shuffle kan fyldes med 2GB af de yndlings musik.

Enkel & funktionel afspiller

Med iPod Shuffle har Apple har skåret alle de avancerede features væk, tilbage er en enkel og funktionel afspiller med god lydkvalitet. Shuffle er for alle dem som ønsker en kompakt MP3 afspiller, med et ultra simplet interface og et godt design.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor