RSS Feed

Miljørigtig bil - Tesla Roadster elbil

16. september 2007 | Ny teknologi

Tesla RoadsterEfterhånden har der været rigtig mange forsøg på at designe en miljørigtige biler der udelukkende kører på strøm, men ingen af dem af blevet en succes. Typisk kan de elektriske biler kun køre 60 miles på en enkelt opladning. Hastigheden og optrækket er også langt fra det som en brændstof drevet bil kan præstere. Alt dette ændres med Tesla Roadster en ny elbil der udelukkende kører på elektricitet. 

Elbil med tophastighed på 200 km i timen

Tesla Roadster kan kører 400 Km på en enkelt opladning og kan gå fra 0 til 100 Km i timen på 4 sekunder. Tophastigheden ligger på 200 km i timen, der er altså tale om en 100% elektrisk bil der ikke kun ser godt ud, men også en bil hvor køre glæden er helt i top. I modsætning til benzin drevne biler der har mange tusinde bevægelige dele i morteren har Tesla Roadster kun 12.

Energi kilde - Et af de største bilbatterier

Teslas energikilde udgøres af et de største og mest avancere batterier til biler. Det indeholder over 6000 lithium ion batterier og ifølge Tesla vil det holde bilen kørende 640.000 km før det skal skiftes ud.

Fra sportsvogn til familiebil

Ifølge Tesla er deres ordre bøger fulde, dette til trods for at bilen koster $100.000. Tesla satser på at starte i toppen med en sportsvogn, senere vil der komme mindre modeller så den almindelige bruger også kan få råd til elbil fra Tesla.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor