RSS Feed

Alternativ energi - Irsk firma lover gratis energi

4. juli 2007 | Ny teknologi

steorn_logoHver gang der kommer nogle og påstår at de har opfundet en alternativ gratis energikilde der ikke forurener tager det ikke mange sekunder at konkludere at det ikke kan passe. Hvis man følger fysikkens love skulle det ikke kunne lade sige gøre, men det irske firma Steorn påstår det præcis modsatte.

Gratis alternativ energi

Steorn kalder maskinen Orbo og den skulle kunne producere ren alternativ energi og sætte en stopper for hele diskussionen om energi krisen. Orbo skulle ifølge det irske firma kunne producere mere energi end den bruger, hvilket vil være en revolution på utrolig mange områder. Gennem historien er der blevet fremlagt masser af teorier og maskiner der skulle kunne levere gratis energi - det er dog endnu ikke lykkes.

Steorn bragte en annonce i the Economist sidste år hvor de opfordrede videnskabsmænd til at modevise at Orbo rent faktisk virker. Eftersigende skulle firmaet have valgt 22 af verdens førende videnskabsmænd til at teste Orbo. Resultatet af deres undersøgelser skulle komme i slutningen af året.

Steorn udstiller Orbo i London

I morgen (5.juli) vil en meget forenklet udgave af Orbo bliver udstillet for offentligheden i Kinetica Museum i London. Efterfølgende skulle der blive lagt videoklip af maskinen op på YouTube.

Update 6 Juli: Steorn har nu lagt valgt at stoppe demonstrationen af Orby pga. tekniske problemer. I følge deres CEO Sean McCarthy skyldes det varmen fra kamera lamperne. Steorn vil nu undersøge muligheden for at fremvise Orbo til offentligheden en anden dato. Om der er tale om et yderst velplanlagt scam vil kun tiden vise.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor