RSS Feed

SDK til iPod Touch og iPhone - Apple presser konkurrenterne

9. marts 2008 | Ny teknologi
Apple SDK (Software Development Kit )I den seneste præsentation fra Apple kunne Steve Jobs fortælle at de nu udgiver et SDK (Software Development Kit) til iPod Touch og iPhone. Lanceringen af SDK betyder at udviklere nu kan programmere og udgive deres egne programmer til iPod Touch og iPhone. Denne tidligere mangel har været et af de største kritikpunkter, men nu er der altså åbnet op så alle kan være med.

Applikationerne vil blive udgivet direkte til iPhone og iPod Touch

For at kunne udvikle programmerne skal man betale $99 for softwaren. Efterfølgende vil programmerne så kunne sælges i den nye App Store hvor Apple tager 30% af indtægten, resten beholder udvikleren selv. Alle programmerne vil være tilgængelige direkte over WIFI forbindelsen og det vil derfor ikke være nødvendigt at bruge Apples iTunes software til dette. Allerede i Juni skulle de første programmer og spil til iPod Touch og iPhone blive udgivet.

Apple presser producenterne og giver os endnu bedre MP3 afspillere

iPod Touch er forvejen en glimrende og utroligt brugevenlig MP3 afspiller, men det at alle nu har mulighed for at udvikle deres egne programmer gør at der helt sikkert vil komme endnu flere gode musik applikationer til de to afspillere. Som brugere kan vi kun glæde os over at Apple endnu en gang har slået fast at de er førende når det kommer til MP3 og medie afspillere. Dette presser nemlig de øvrige producenter til også at gøre deres MP3 afspillere endnu bedre.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor