RSS Feed

MP3 med radio

19. november 2007 | MP3 forbrugerguides
mp3afspillerDer findes i dag rigtig mange muligheder hvis du vil have en MP3 med radio. Kvaliteten af de indbyggede radioer er dog meget forskellig da producenterne godt er klar over at chancen for et salg er større, hvis de kan skrive FM-radio på produktbeskrivelsen. Jeg vil derfor komme med nogle anbefalinger og tage et hurtigt kig på to MP3 afspillere med gode indbyggede radioer.

Mange MP3 afspillere har dårlige radioer

Selvom en afspiller er beskrevet som en MP3 med radio er ikke sikkert at radioen i praksis er brugbar. Langt de fleste ønsker at kunne bevæge sig rundt mens de høre radio, men mange af de billige MP3 afspillere er dette ikke muligt da de har problemer med at modtage kanalerne hvis du bevæger dig rundt.

Er du stillesidende kan de fleste MP3 bruges

Hvis du er stillesiddende det meste af tiden vil de fleste MP3 afspillere med radio kunne bruges uden problemer. Hvis du vil komme til at bruge radioen meget kan det dog godt betale sig at give lidt ekstra alligevel, da softwaren til radioen også spiller en væsentlig rolle.

Første bud på en god MP3 med radio

Mit første bud på en MP3 afspiller med en god indbygget radio er iRiver Clix 2 (gælder også for iRiver Clix). De forskellige options i radioen er forholdsvis standart, men det der gør den til noget specielt er at den er super god til at fange kanalerne. Dette er opnået ved at bruge ledningen til høretelefonerne som antenne. Du kan gemme op til 30 kanaler og samtidig har Clix 2 en rigtig god option der gør det muligt for dig at optage radio direkte til afspilleren. Det der optages kan gemmes i tre forskellige kvaliteter.

Andet bud på en god MP3 afspiller med radio

Creative Zen V Plus er bud nummer to. Modtagelsen af radiostationer er ikke helt så god som i iRiver Clix, men prisen for afspilleren er så også meget lavere. Denne afspiller bruger også ledningen til at fange radiosignalerne med, men hvis du bevæger dig meget i områder med dårligt radiosignal kan der opstår støj. Når der lyttes til radio er lyd kvaliteten rigtig god. Der kan gemmes op til 32 kanaler på Zen V Plus. Bemærk at det kun er Zen V Plus der har indbygget radio, Zen V uden radio koster så lidt mindre.

MP3 afspillere med gode radioer findes

Det kan være svært at finde en MP3 afspiller med god radio, men generelt opnår MP3 afspillere der bruger ledningen fra høretelefonerne som antenne langt de bedste resultater. Dette er dog langt fra den eneste faktor, ofte er radioen et af de første steder hvor producenterne vælger at spare, men fra tid til anden kommer der rent faktisk MP3 afspillere med gode radioer.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor