RSS Feed

iRiver Clix 2 - Anmeldelse af MP3 afspiller

7. juni 2007 | MP3 afspillere | Vurdering: 92%

iRiver ClixIriver Clix blev aldrig en rigtig stor succes her hjemme, men er en af de mest populære MP3 afspillere i udlandet. Clix er nu kommet i en ny version - måske er det netop dette der skal til for at få danskerns øjne op for denne sublime MP3 afspiller.

Der er ikke lavet de store ændringer i den nye version af iRiver Clix (generation 2). Men hvorfor også ændre på noget der fungere upåklageligt. CLix er en af de absolut bedste flash  afspillere der fås i øjeblikket og med den nye version er det muligt at få den med 8GB hukommelse.

iRiver Clix i nye klæder

Designet er blevet ændre således at afspilleren er blevet tyndere og lidt bredere. Man navigere stadig på samme måde, ved at klikke på afspilleres kanter. IRiver har med D-Click virkeligt formået at lave en nem og super brugervenlig nagation. Personligt mener jeg at Clix er en af de bedst designede afspillere, den er virkelig behagelig at se på.

Flotte farver og tydelige tekster

Skærmen er den samme som før, men dette ændre ikke på at farverne står utroligt flot og teksten er helt skarpt. Jeg havde dog gerne set en lidt større skærm på afspilleren da de 2.2 tommer er lige i underkanten hvis man skal se længere video klip eller detaljerede billeder.  

Alt i alt er iRiver Clix en af de mest brugervenlige og flotte MP3 afspillere i øjeblikket. Den nye version giver plads til endnu flere MP3'er og har et stilet design. Ellers er afspilleren den samme som før; brugervenlig, har masser af features og en super lyd. Skal du have en ny MP3 afspiller er Clix et oplagt valg.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor