RSS Feed

iRiver T60 - Glimrende MP3 afspiller til AAA batterier

3. april 2008 | MP3 afspillere | Vurdering: 88%
iRiver T60 MP3 afspilleriRiver er en lille trekantet MP3 afspiller der er ca. halvt så lang som den mindste Toblerone. Det er ikke første gang en trekantet MP3 afspiller er kommet frem, men iRivers T60 gør det bedre end de fleste. MP3 afspilleren fås i forskellige farver og designet er overordnet flot, men navigationen kunne dog være bedre.

MP3 afspiller til almindelige AAA batterier

En af de ting der adskiller iRiver T60 er at den i modsætning til de fleste nye MP3 afspillere bruger et almindeligt batteri. Dette kan måske virke lidt gammeldag, men er en fordel hvis man har den med ude at rejse. Et enkelt batteri kan holde afspilleren kørende i 20 timer hvilket i dag må ses som et minimum. Displayet har 65.000 farver og står helt klart, afspilleren lille og let at have med i lommen.

Krystalklar lyd og undstøttelse af OGG

iRiver MP3Næsten alle afspillere fra iRiver har en rigtig god lydkvalitet og T60 dette er også en af afspilleres styrker. Den lyder virkelig godt faktisk en anelse bedre en Samsungs T9 som ellers også har fået rosende ord med på vejen. Lyder er varm, detaljeret og bassen er helt tilpas. Alle forskellige musikgenre gengives krystalklart og så har afspilleren ingen problemer med at trække et par større hovedtelefoner.

Afspilleren understøtter OGG formatet og jeg kan afsløre at musik der er encodet i dette format lyder rigtig godt - også på T60! Udover OGG er MP3 , WMA og ASF understøttet og der er plads til 4GB af din yndlings musik.

Fleksibel afspiller med imponerende lydkvalitet

Mange vil kunne have glæde af at afspilleren bruger almindelige AAA batterier. Dette giver stor fleksibilitet især hvis du skal have den med ud at rejse. Lydkvaliteten er som i de fleste MP3 afspillere fra iRiver imponerende.

Navigation på T60 kunne dog være bedre og prisen er lige i overkanten i forhold til hvad man får. Er fleksibiliteten med AAA batterier ikke et must kunne iRiver Clix 2 være et bedre (omend lidt dyrere) alternativ.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor