RSS Feed

Samsung T9 MP3 afspiller - Anmeldelse

5. august 2007 | MP3 afspillere | Vurdering: 95%

Samsung YP T9Det første man ligger mærke til ved Samsungs YP-T9 MP3 afspiller er det lækre sorte design og at den rent faktisk er mindre end iPod Nano.  T9 er tynd og flad og de elegante kurver sammen med den sorte front ser stilet ud og gør samtidig at den ligger den rigtig godt hænderne.

Mindre og billigere end iPod Nano

Når afspilleren er tændt dominere 1.5" displayet forsiden. Displayet står skarp, men selvom YP-T9 både kan vise billeder og video er 1.5" displayet for lille til at kunne bruges det til noget seriøst. Skærmen viser album covers og track informationer uden problemer hvilket også må siges at være dens primære funktion. Samtidig gør afspilleres lille størrelse at det ville være svært at få plads til et større display.

Samsung YP-T9 spiller

Ud over at Samsung YP-T9 ser rigtig godt ud lyder den også rigtig godt. Både de høje og dybe frekvensenser gengives godt og uanset musiktype formår afspilleren at levere. Som altid anbefales det at udskifte de medfølgende høretelefoner da det sæt der kommer med afspilleren ikke lever op til afspillerens formåen.

T9 afspiller MP3 og WMA og har 4GB plads at ligge musik over på. Når der lyttes til musik er batterilevetiden på ca. 25 timer hvilket må siges at nok til de flestes behov. Navitgation er dog et område hvor Samsung skulle have haft noget mere fokus da menuerne er lidt langsomme. Det samme gør sig gældende når man skifter mellem musiknumre.

Lækkert design og gode features

T9 har bluetooth, god lyd, voice recorder og en glimrende FM radio. Ud over den lidt langsomme navigation er Samsung YP-T9 en brugervenlig MP3 afspiller med et lækkert design og brugbare features. Alt i alt en stilet MP3 afspiller der er svær at kommer uden om.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor