RSS Feed

Sony NWZ A820 - Kvalitets MP3 / MP4 afspiller

3. maj 2008 | MP3 afspillere | Vurdering: 97%
Sony NWZ A820 MP4Sonys NWZ MP3 afspiller serie har begejstret mange MP3 entusiaster gennem tiden og med deres nye afspiller NWZ-A820 fortsætter de ufortrødent. Sony NWZ-A820 er rigtig god MP3 og MP4 afspiller der ligesom de fleste andre lydprodukter fra Sony har masser af features og en glimrende lydkvalitet.

Flot og solidt designet MP4 afspiller

Som de fleste andre produkter har Sony valgt at også denne MP3 / MP4 afspiller skal være domineret af sort. Den sorte farve bliver elegant brugt at en tynd metalkant på afspillerens sider. Hjørnerne er let afrundede hvilket er med til at gøre den ligger godt hånden og i lommen. Overordnet virker afspilleren solid og interfacet gør det er forholdsvis nemt at navigere i menuerne.

God skærmkvalitet gør afspilleren ideel til video

På forsiden har afspilleren et lækkert 2.4" display der udover at vise track informationer, også bruges til videoklip, hvilket den gør rigtig godt. Farverne er rigtig flotte, billedet står helt skarpt og hele oplevelsen med at se video på NWZ-A820 er meget positiv. MPEG-4 i 320x240 er det video format som afspilleren understøtter og videoklip skal derfor konverteres før de kan ses på afspilleren.

Bluetooth er også understøttet og fungerer upåklageligt. Til 8 GB versionen af NWZ-A820 medfølger et par Bluetooth høretelefoner i overraskende god kvalitet hvilket gør den samlede oplevelse af A820 endnu bedre. På den negative side mangler afspilleren en FM-radio og et SD udvidelses slot kunne være virkeligt godt da pladsen hurtig bliver trang.

Masser af indstillingsmuligheder for MP3 entusiaster

Sony hovedtelefonerAf lydformater understøttes MP3, WMA, WAV, AAC og DRM beskyttede filer. Som på alle Sonys afspillere er der masser af muligheder for at justere hvordan afspilleren skal lyde. Samtidig har afspilleren også masser af funktioner til at forbedre lydkvaliteten såsom Cleas Bass og DSEE der genskaber højfrekvens lydene. Overordnet er lydkvaliteten imponerende, Sony formår gang på gang at gøre deres produkter endnu bedre.

Sony NWZ A820 rykker direkte ind på top 10 listen

Sony har altid været førende inden for hi-fi lydprodukter og med A820 viser de at de har tænkt sig at beholde denne position. NWZ-A820 har et nuanceret lydbillede og masser af indstillingsmuligheder, kan afspille musik i 36 timer og video i 10 timer, et par rigtig gode høretelefoner medfølger og afspilleren gør det rigtig godt når det kommer til video og billedfiler. NWZ-A820 er rykket direkte ind på top 10 listen her på alexi.dk.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor