RSS Feed

Sennheiser CX 95 Style - Test af høretelefoner

13. juni 2008 | MP3 Tilbehør | Vurdering: 95%
Sennheiser CXDe bedste høretelefoner rammer en balance mellem de forskellige elementer i lydbilledet - dette formår Sennheiser CX 95 Style. Sennheiser har ramt sømmet lige på hovedet og har desiget er et par eminente høretelefoner til prisen.

Imponerende lydkvalitet

Sennheiser er kendt for kvaliteten af deres lydprodukter, men priserne er også ret høje hvis man vil have noget virkeligt godt. CX 95 Style er dog en af undtagelserne da de rent prismæssigt høre til en af deres billigere serier, lydmæssigt er de helt i top.

Bassen er dyp, detaljerne er tydelige og samtidig er lyden varm. At få alle disse elementer til at fungere sammen uden det ene bliver fremhævet for meget i forhold til det andet, er svært at opnå. Med CX 95 Style er det lykkes Sennheiser til fulde. Har du købt en ny MP3 afspiller med et par middelmådige høretelefoner (hvilket de fleste kommer med) vil disse høretelefoner bringe nyt liv til din MP3 afspiller.

Disse Sennheiser in-ear høretelefoner passer til de flestes øre

Sennheiser CX 95 Style er af typen in-ear der har den store fordel at baggrundsstøjen effektivt bliver dæmpet. Alle har forskellige ører, men jeg vil vove pelsen og sige at CX95 passer til de fleste. Hvis man ikke er vandt til in-ear høretelefoner tager det lidt tid at vende sig til, men for at gøre høretelefonerne så fleksible som muligt kan selve gummidelen der går ind i øret udskiftes. Der er tre forskellige størrelser at vælge imellem.

Kunne være mere solidt bygget

Når det kommer til selve byggekvaliteten kan man godt mærke at det ikke de dyreste høretelefoner man har fat i. De virker ikke så robuste, men til gengæld er de ret lette. Ledingen er meget tynd, hvilket er rart så ledningen ikke trækker ned af, men man frygter dog at den let går i stykker hvis den skulle hænge fast i et eller andet.

Et par yderst velafbalancerede høretelfoner

Vil du have et par høretelefoner hvor du får meget for pengene er Sennheiser CX 95 Style et godt valg. Normalt skal man op i en helt anden prisklasse for at finde den samme lydkvalitet. En varm og detaljeret lyd med velafbalanceret bas kendertegner disse høretelefoner fra Sennheiser.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor