RSS Feed

Sandisk Sansa View

22. februar 2008 | MP3 afspillere | Vurdering: 94%
Sandisk Sansa ViewSandisk er blevet en vigtig spiller på markedet for MP3 afspillere. Med Sandisk Sansa View prøver de at ramme en større målgruppe, Sansa View har nemlig fokus på video såvel som musik. Designet ligger sig tæt op af Sandisk's øvrige MP3 afspillere, displayet dominere afspilleren, men ellers er designet i den velkendte stil. Med Sansa View kan du afspiller musik, vise billeder, høre radio og se video.

Sandisk View designet til video og MP3

Den nemmeste måde at overføre film til afspilleren er med Sandisk Media Converter der kan hentes direkte fra deres hjemmeside. DivX kan også konverteres med softwaren. Ellers understøtter Sandisk View WMV og MEG4 direkte. Selve displayet er dog noget skuffende, ikke at det er dårligt, men en afspiller med fokus på video burde have bedre billedkvalitet og skarphed. Displayet er på 2.4" hvilket gør det okay til at se video på.

Lydkvaltet som øvrige Sandisk afspillere - Udemærket

Lydkvaliteten er som på Sandisk øvrige afspillere hvilket vil sige god og klar. De medfølgende høretelefoner er okay kvalitet, men et par nye vil gøre musikoplevelsen endnu bedre. AAC, Audible, WAV og MP3 er understøttet. Skulle du blive træt at lytte til din egen musik er der også indbygget en FM-radio der har en udemærket modtagelse af radiostadionerne.

God batterilevetid og masser af plads

Batterilevetiden er rigtig god. 25 timer kan du lytte til musik og 5 timer video kan det blive til før den skal lades op. Sansa View kommer i to forskellinge versioner, en med 8GB intern hukommelse og en med 16GB. Der er mulighed for ekstra af plads til dine film og musik på denne afspiller. Ved at købe microSD/microSDHC kort fra Sandisk kan du få helt op til 24GB plads, ganske imponerende.

Sandisk Sansa View - MP3 og medieafpiller til god pris

Jeg ville ønske at skærmekvaliteten havde været bedre, men sandisk view giver dig dog rigtig meget plads for pengene og en er kompatibel med en lang række formater. En stilet og solid MP3 og videoafspiller til en pris hvor alle kan være med.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor