RSS Feed

Samsung K3 - Test af MP3 afspiller

23. november 2007 | MP3 afspillere | Vurdering: 92%
samsungypk3Det første man ligger mærke til ved Samsungs YP-K3 MP3 afspiller er designet. Der er tale om en stilet MP3 afspiller der udover de manglende højtalere næsten har samme funktioner som Samsung K5. Dette er en rigtig godt da K5 også er en glimrende MP3 afspiller. K3 er meget tyndere end sin forgænger og ser derfor mere stilfuld.

Test af Samsung K3 MP3 afspiller

K3 virker solid og displayet på 1.8" er lavet i materiale der ikke ridser alt for let. Touch screens bliver mere og mere almindeligt på MP3 afspillere og Samsungs YP-K3 MP3 afspiller er ingen undtagelse. Når afspilleren er tændt lyser touch skærmen og lyser navigationsknapperne op, dette ser virkeligt godt ud. Selve navigation skal man vende sig lidt til, samtidig er der heller ikke mulighed for at styre afspilleren mens man har den i lommen.

God lydkvalitet, middelmådig FM-radio

Lydkvaliteten er god og der er en god balance mellem bassen og de højere frekvenser. Der er ikke de store indstillingsmuligheder, men de mest nødvendige er tilstede. Skulle du blive træt af lytte til MP3 er der indbygget en FM-radio i afspilleren, modtagelsen af stationerne er dog ikke den bedste.

MP3 test - Lyt til dine yndlings musik i over 20 timer

Samsung K3 understøtter MP3, WMA og ASF og kan afspille musik i ca. 21 timer på en enkelt opladning. Musik overføres nemt og smertefrit til afspilleren over USB. De medfølgende høretelefoner er okay, men det anbefales af skifte dem med nogle mere bedre og mere behagelige.

Samsung K3, et rigtig godt køb

Ser man på prisen i forhold til det man får er Samsung K3 2GB et rigtig godt køb. En godt designet MP3 afspiller med god lyd og et par ekstra features i forhold til iPod Nano. Nogle MP3 afspillere har masser af komplicerede og mindre brugbare features. K3 har de kun vigtigste features hvilket gør den til overskuelig og ganske brugervenlig afspiller. Hvis du kan lide den stil Samsung K5 har vil du elske K3's langt mere elegante design. Alt i alt en stilet og prisvenlig MP3 afspiller.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor