RSS Feed

Samsung YP-K5 - Anmeldelse

5. september 2007 | MP3 afspillere | Vurdering: 92%

Samsung YP K5 MP3 afspillerSamsung YP-K5 har en cool feature. Den bagerste del af afspilleres kan skubbes tilbage og frembringe et par overraskende gode 1" højtalere. Samtidig med dette ændres displayet til landscape mode. Når YP-K5 tændes lyser knapperne op i en stilet blå farve, de trykfølsomme knapper tager dog lidt tid at vende sig til.

Med Bass boost lyder de indbyggede højtalere bedre

De medfølgende høretelefoner er ganske gode, men er ikke særlige behagelige at have på. Hvis du køber et sæt nye høretelefoner er lydkvaliteten lidt bedre end på den så velkendte iPod. Der er 5 forudbestemte EQ settings, men det er desværre ikke muligt at lave dine egne. Bass Boost giver de indbyggede højtalere en tilfredsstillende lyd, bassen bliver rent faktisk bedre når funktion aktiveres.

Brug YP-K5 som vækkeur

YP-K5 har også en virkelig god alarm clock feature. Med de indbyggede højtalere er MP3 afspilleren som lavet til det. Alarmen har masser af indstillingsmuligheder.

Samsung YP-K5 kommer også med en god indbygget FM radio. Auto scanning er hurtig og modtagelsen af kanalerne er rigtig god, radioen kræver at høretelefonerne er sat i de bruges som antenne. 

Musik overføres nemt og hurtigt

Afspilleren kan kun afspille WMA og MP3 filer, jeg havde gerne set nogle flere formater var understøttet. Overførelsen af filerne går dog hurtigt og gøres nemt med den medfølgende software eller Windows Medie Player. Batterilevetiden er god, 30 timer kan der høres musik når høretelefoner bruges. Bruges de indbyggede højtalere bliver batterilevetiden reduceret til 6 timer.

Fordele: Slide out speakers, super lyd kvalitet, stilet design og interface, god FM Radio, et glimrende valg hvis du vil dele din musik glæde med andre.

Ulemper: Skærmen kan være meget svær at se i direkte sollys, afspilleren er lidt stor (pga. de indbyggede højtalere) den trykfølsomme skærm tager tid at vende sig til, displayet er for lille til at se billeder på.

Innovativ MP3 afspiller

Samsung har med YP-K5 designet en excellent og innovativ MP3 afspiller med lækre features. De integrerede højtalere lyder bedre end man skulle forvente. Afspillere fås i 1GB 2GB & 4 GB.

Hvis du forventer at højtalerene jævnligt er YP-K5 det helt rigtige valg, hvis ikke findes der andre og bedre afspillere med mere plads og inden for den samme prisramme.  Godt at se Samsung være med helt fremme med nye design ideer der virker. 


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor