RSS Feed

MP3 Test - Samsung S2 Pebble

2. juli 2008 | MP3 afspillere | Vurdering: 89%
MP3 Test - Samsung S2Tilbage i april viste Samsung deres nye MP3 afspiller YP-S2 Pebble frem. Afspilleren ligger sig i samme kategori som Apples iPod Shuffle og Creatives Zen Stone. Det vil sige en lille simpel afspiller uden display, men til en pris hvor de fleste kan være med. I denne MP3 afspiller test vil jeg se nærmere på S2, der også let kunne falde i pigernes smag.

Samsung YP-S2 Pebble - Glimrende design

Pebble er rigtig godt designet og der er stor chance for at denne afspiller bliver endnu en Succes for Samsung. Den ligner faktisk en sten man kunne finde på stranden, den er virkelig flot og rar at have i hånden. Som noget unikt er der et pulserende LED lys der skifter mellem forskellige farver når der afspilleres musik. Lyset kan selvfølgelig slås fra hvis man ønsker. Selve afspilleren kommer i flere forskellige farver: hvid, sort, rød lilla og grøn.

MP3, OGG & WMA overføres nemt og hurtigt

Som de fleste andre Samsung afspillere har Pebble det bedst sammen Windows. Afspilleren bliver fundet uden problemer. MP3, OGG & WMA er understøttet og ligges let over på afspilleren via det medfølgende USB kabel. Afspilleren holder ca. 12 timer på en enkelt opladning hvilket er lige i underkanten, men i denne prisklasse kan man ikke forvente mere.

MP3 afspiller med god lyd

Lydkvaliteten i denne lille afspillere er imponerende og de medfølgende in-ear hovedtelefoner ligger over middel. Det er dog klart at afspilleren lyder bedre hvis der købes et par nye hovedtelefoner f.eks. et par Shure SE210 hovetelefeoner. Musikken er rig og klar og bassen tydeligt defineret især hvis der skrues lidt op. Selve afspilleren består testen uden anmærkninger.

Billig & stilfuld MP3 afspiller

Samsungs S2 Pebble kan nemt gå hen og blive en meget succesfuld MP3 afspiller. Rent prismæssigt er den billigere en den efterhånden aldrende Shuffe, men det er især designet der gør at Pebble skiller sig ud. God lyd og unikt design Samsung S2 Pebbles kendetegen.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor