RSS Feed

Gode hovedtelefoner - Shure SE210

14. april 2008 | MP3 Tilbehør | Vurdering: 91%
Shure hovedtelefoner - SE210Shure er et forholdsvis ukendt mærke herhjemme, men dette ændre ikke på at de laver nogle rigtig gode hovedtelefoner. SE210 er et par kvalitets in-ear hovedtelefoner og har du en MP3 afspiller med en god lydkvalitet vil SE210 give dig en rig og varm lyd.

Rigtig god lydisolering - baggrundsstøjen forsvinder

SE210 er designet således at den del af hovedtelefonen der kommer i kontakt med huden er lavet at gummi. Dette design har flere fordele. Først og fremmest er det bløde gummi med til at holde det hele på plads samtidig med hovedtelefonerne behagelig at have i. Udover dette er lydisoleringen rigtig god. Hvis man f.eks. arbejder et sted hvor der er meget støj vil SE210 dæmpe denne baggrundsstøj betydeligt.

Med et par gode in-ear hovedtelefoner kan du forhindre skader på dine ører

se210_01Med et par gode in-ear hovedtelefoner vil du sikkert også tage dig selv i at have dem på selvom du ikke hører musik. Alt den larm der er i byen er på nogle tidspunkter rar at få dæmpet. Ud over dette behøver du ikke skue højt op for lyden for at kompensere for baggrundsstøjen. Dette er rigtig godt da flere og flere i øjeblikket får konstateret uoprettelige skader i øerne pga. for høj musik på MP3 afspilleren. Hvis du lytter til lydbøger og opholder dig steder med baggrundsstøj / mennesker der snakker, er in-ear det absolut bedste valg da lyden er isoleret og helt "tæt" på.

Shure SE210 - Et par hovedtelefoner med fantastisk lyd

Et problem ved mange in-ear hovedtelefoner er den mangle gengivelse af bassen. Dette er ikke tilfældet ved SE210, hovedtelefonerne lyder fantastisk. Både bas, midt og høj frekvensområderne bliver gengivet helt præcist.

Du kan sagtens finde hovedtelefoner der lyder bedre en SE210 - også i Shures andre produktlinier, men i forhold til prisen sætter SE210 en ny standart for hvordan et par prisvenlige hovedtelefoner kan lyde.  For nogle kan prisen dog virke høj, især med de lave priser på MP3 afspillere, men i forhold til hvad du får er de absolut det hele værd. Alt i alt et par super behagelige og velspillende hovedtelefoner.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor