RSS Feed

Anmeldelse af Sony NWZ-A815

21. januar 2008 | MP3 afspillere | Vurdering: 95%
Sony MP3 afspiller NWZ-A815Sony har længe været kendt for at designe gode produkter også når det kommer til lyd. Problemet med Sony MP3 afspillere har altid været at man var nødt til at brugere deres eget lydformat og herved deres eget software til konvertering og kopiering til MP3 filerne. Dette har i høj grad været med til at begrænse udbredelsen af deres ellers gode MP3 afspillere. Med NWZ-A815 har Sony heldigvis valgt at åbne afspilleren for de mest brugte musikformater og så oven i købet med understøttelse drag and drop.

Attraktiv MP3 afspiller

Sony har lavet en del forskellige afspillere i samme serie med de har alle haft deres problemer også ud over ovenstående. Med NWZ-A815 har Sony endeligt ramt plet, afspilleren er nu som skulle have været fra starten. Uden på er der ikke ændret det store, men designet har nu heller ikke været problemet med de tidligere modeller. Designet er forholdsvist simpelt, men alligevel formår den at udstråle kvalitet. Både størrelsen og udseendet gør afspilleren ganske attraktiv.

MP3 afspiller til både lyd og video

Afspilleren kan ud over musik også afspillere video klip. Skærmen har en opløsning på 320x240 står helt skarpt og afspillere videoklip flydende. Når det kommer til musik er MP3, WMA og ACC understøttet. Især bassen bliver gengivet godt på denne Sony MP3 afspiller, dermed ikke sagt at de andre frekvens områder ikke lyder godt, for det gør de. Alt i alt en god og klar lyd. Sammen med MP3 afspilleren kommer et par gode in-ear høretelefoner, så for en gangs skyld skal du ikke løbe ud og købe et par nye fra start.

FM-radio og SD port er ikke med i denne omgang

Afspilleren kunne have været helt perfekt hvis den havde indbygget FM-radio og en SD udvidelses port. Dette har Sony desværre ikke fået med denne gang, men den kommer både i 2GB og 4GB versioner hvilket gør at der skulle være nok plads til de flestes behov. Batterilevetiden er i top på denne afspiller, hele 35 timer til lyd og 8 timer til video.

Imponerede lydkvalitet kendetegner Sony NWZ-A815

Hvis man tager et samlet kig på Sony NWZ-A815 kan man ikke andet end at blive imponeret. Den lyder super godt, har et elegant design, kommer med et par overraskende gode høretelefoner og til en pris der ligger under tilsvarende afspillere. Er super lydkvalitet et must for dig er NWZ-A815 en oplagt mulighed. Endelig har Sony taget skridtet og lavet en afspiller med drag and drop der holder hele vejen.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor