RSS Feed

Gratis musik fra Apple og TDC

1. april 2008 | MP3 forbrugerguides
Ifølge New York Times overvejer Apple i øjeblikket at give brugerne af deres produkter gratis adgang til alt musikken de har liggende i deres iTunes musikbutik. Apple arbejder med to betalingsmodeller. En hvor afspillerne fra Apple kommer til at koste mere og en anden model hvor man betaler et fast abonnement på 30-40 kr. om måneden for at kunne hente ubegrænset fra iTunes.

Adgang til "gratis" musik er en generel tindens

Der synes at vise sig en generel tindens med henblik på fri adgang til musik hos forskellig udbydere. Flere store udenlandske firmaer indgår i øjeblikket aftaler med pladeselskaberne hvor man ikke betaler for hvert enkelt nummer, men har fri adgang til hele udbyderes musik bibliotek.

TCD tilbyder gratis musik til bredbåndskunder

Seneste er det TDC herhjemme der har været ude og annoncere med gratis adgang til alt musikken i deres musikbutik for deres bredbåndskunder. Det vil sige at man frit kan vælge mellem 1 million musiknumre og hente dem helt gratis. TDC gør dog opmærksom på at adgangen ophører hvis man ikke længere er bredbåndskunde hos TDC.

Nem og fleksibel adgang til digitalmusik

Denne tindens er helt i overensstemmelse at pladeselskaberne i stigende grad har set sig nødsaget til fjerne DRM beskyttelsen fra musikken pga. pres fra forbrugerne. Endelig er pladeselskaberne ved at tilpasse sig det nye digitale marked. Den gratis adgang som en del af fast månedlig ydelse eller som en ekstra gratis service for at holde på kunderne, hænger både økonomisk sammen for udbyderne og alle os der elsker musik. Nem adgang og fleksibel adgang til musikken er et stort skridt i den rigtige retning. Lad os få fokus tilbage på det vigtigste, musikken!


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor