RSS Feed

Creative Zen Vision M - Anmeldelse

4. juni 2007 | MP3 afspillere | Vurdering: 93%

Creative Zen Vision:MCreative Zen Vision M er den af Creatives afspillere der ligger tættest op af Apples iPod video, især med hensyn til funktionalitet og design. Vision M er nu kommet i en 60 GB version hvor der dog ikke er de store ændringer udover den øgede kapacitet.

Afspilleren har den samme højde som iPod, men er lidt tykkere og vejer mere. Afspilleren har en kapacitet på 30GB / 60GB og selvom den er lidt større en iPod er den rar at holde om. Zen Vision M har et vertikalt touch pad der giver mulighed for at scrolle op og ned i menuerne og kontrollere volumen. Hvis man før har brugt Creatives Zen afspillere vil man hurtigt føle sig hjemme i det grafiske interface.

Den største styrke er video delen

Video delen er helt klart en af afspillerens fordele. Motion-JPEG, DivX, XviDMPEG1/2/4-SP og WMV9 understøttes hvilket betyder at langt de fleste video typer enten kan ligges direkte over eller konverteres med den medfølgende software. Zen Vision M kan afspille video i 4 timer og musik i 14 timer. Batterilevetiden er lige i underkanten hvis den ses i forhold til de nyeste afspillere. 

Siden Zen Vision M kom frem er der kommet flere rigtig gode små PMP (portable media players) på markedet. Cowon D2 kunne være et alternativ, kapaciteten dog langt mindre på denne flash afspiller (2gb / 4GB) i forhold til de 60 GB Vision M tilbyder.

Creative Zen Vision M - klare & tydelige farver

Skærmen har en opløsning på 320x240, er 2.5 tommer og farverne er klare & tydelige. Selvom skærmen er lille vil den sagtens kunne bruges til at se video på mens du sidder i toget, flyet eller på bagsædet i bilen. Synsvinklen kunne dog være bedre, da det kan være svært for venner og bekendte at se med.

Stardart lyd features

Zen Vision M har indbygget radio og lydkvaliteten er god alle områder. Der er mulighed for at lave sine egne equalizer indstillinger og at organisere musikken med afspilningslister. Der er dog tale om standart features når der kommer til musik egenskaberne - det virker uden problemer, men intet nyt under solen her. Filformaterne MP3, WMA og WAV understøttes.

Kan mere end iPod Video

Vision M vandt 2 awards i 2006 på CES. Lyd og billedkvalitet er rigtig god. Selvom om interfacet indimellem er lidt langsomt finder man nemt det man søger. Afspillerens største fordel er understøttelsen af de mange populære video formater. Creative Zen Vision M kan det samme som iPod Video - og så lidt til.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor