RSS Feed

Anmeldelse af Creative Zen

17. oktober 2007 | MP3 afspillere | Vurdering: 97%
creative zenDet er kommet som en overraskelse at Creative allerede er kommet med afløseren for Zen Vision:M. Denne nye version er mindre og mere elegant end sin forgænger, men har så "kun" plads til 16 GB da den er baseret på flashteknologien.

Masser af features i lille indpakning

Creative Zen er på størrelse med et kreditkort og giver dig masser af features, herunder en FM-radio, voice recorder og et SD card expansion slot. Skæmen er på 2,5", understøtter 16.7 millioner farver og må siges at være noget af det bedste der længe er set. Farverne er varme og når der ses på billeder eller film står det hele knivskarpt. Når der ses på billeder vises de først i et mindre format i en overskuelig oversigt . Størrelse på displayet gør man godt kan ses detaljerne i de enkelte billeder.

Kunne have et bedre interface

Desværre er Creative Zen lidt langsom til at boote op, hele 30 sekunder tager det, hvilket synes af lang tid i vore dage. I starten er interfacet lidt svært at finde rundt i, især nogle af funktionerne på knapperne er ulogiske, men når man først har vendt sig til navigationen er der ingen problemer.

Som altid levere Creative en afspiller med god lydkvalitet

Radioen kan gemme op til 32 stationer, men modtagelsen af signalet kunne være meget bedre. Hvis du primært vil lytte til radio er der andre billigere og bedre alternativer. Når det kommer til lydkvaliteten er den som forventet fra produkter fra Creative - rigtig god. God gengivelse af bassen, mellemtoner og alle detaljer, men som altid bør de medfølgende høretelefoner udskiftes.


God skærm, super lyd og masser af features

Når der lyttes til musik kan afspilleren holdes kørende i 15-20 timer. Hvis der ses film kan dette gøres i ca. 5 timer før afspilleren skal lades op igen. Den store skærm, muligheden for at se film i super kvalitet og lyden er Creative Zen's største fordele. Samtidig er muligheden for at udvide hukommelsen med et SD kort en kærkommen nyhed, der ikke er set hos Creative før. Den nye Creative Zen leverer varen.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor