RSS Feed

Cowon iAudio 7 Review

5. februar 2008 | MP3 afspillere | Vurdering: 90%
Cowon iAudio 7Cowon iAudio 7 er en yderst velspillende MP3 afspiller med FM-Radio og en imponerende batterilevetid. iAudio 7 er alt i alt en glimrende MP3 afspiller.

Lille afspiller med mange features

Selvom iAudio 7 er en lille afspiller er der masser af features, FM-radio, voice recorder, equalizer, kan vises billeder og afspille video om end skærmen er lidt for lille til at se film på. Afspilleren kan bruges både på Mac og PC hvilket ikke ses så ofte og oven i dette har den kalender, ur, alarm og sleep timer funktion.

En MP3 afpiller der understøtter mange filformater

iAudio 7 afspiller fra starten mange filformater. MP3, WMA, , FLAC, WAV og ASF. Lydkvaliteten er der ikke en finger at sætte på, selv med de medfølgende høre telefoner lyder den super. Det er også muligt at se video på afspilleren i MP4, AVI og XviD format, men skærmen er som sagt lidt for lille til at se længere video-klip på. Billeder skal ligge i JPEG formatet før de kan vises.

Imponerende batterilevetid

MP3 afspilleren har en imponerende batterilevetid. Hele 60 timer er den sat til af Cowon, men reelt kan man høre musik på den i 40-50 timer på en enkelt opladning. For at få plads til batteriet er afspilleren dog lidt tyk - dette er så også det eneste der er at sætte en finger på.

Cowon iAudio 7 er en glimrende MP3 afspiller

Super lydkvalitet, understøttelse af mange for musik formater og den imponerende batterilevetid gør iAudio 7 til en af de absolut bedste MP3 afspillere i denne prisklasse.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor