RSS Feed

Bærbare højttalere - LG MSP-100

5. marts 2008 | MP3 Tilbehør | Vurdering: 91%
bærbare højttalereDe bærbare højttalere fra LG er på størrelse med en mobiltelefon og har en overraskende god lydkvalitet i forhold til størrelsen. LG MSP-100 er designet til brug med MP3 afspillere, notebooks og musiktelefoner. MSP-100 ligner til forveksling en mobiltelefon hvilket gør den let at have med.

Højtalernes størrelse gør stereo effekten begrænset

Den største ulempe ved de bærbare højttalerne fra LG er at det ikke er muligt at indstille lydstyrken på selv enheden. På grund at højtalernes størrelse er stereo effekten begrænset, men dette ændre ikke på at der er meget stor forskel på om man bruger mobiltelefonens højttalere eller har tilsluttet højttalerne fra LG.

Mobile højttalere med overraskende god lyd

Ens første tanke er at så små højttalere ikke kan lyde godt, men lad dig ikke narre af størrelsen. Lyden er helt klar og har en overraskede kraftfuld bas i forhold til enhedens samlede størrelse . Hvis din mobile afspiller har en meget lavt output vil LG MSP ikke lyde optimalt, men langt de fleste MP3 afspillere har tilstrækkeligt output. Kan din MP3 afspiller trække et par store høretelefoner vil også kunne trække de mobile højttalerne fra LG.

Højtaler til mp3 afspiller med god batterilevetid

Batteriet er indbygget i enheden tager lidt over en time at lade op og kan så spille i op til 10 timer. Højtalerne tilsluttes med et standart jack stik på 3.5mm eller 2.5mm som der anvendes på en del mobiltelefoner. Som højtaler til MP3 afspiller og mobiltelefon er de derfor rigtig gode.

Passer til alle bærbare afspillere

LG MSP-100 er en rigtig god løsning hvis du har lyst til at dele din musik oplevelse med andre. Har du f.eks. en iPod Touch vil det med disse højtalere være muligt at se en film sammen med andre. I forhold til den kompakte størrelse er lydkvaliteten rigtig god og at have dette højtalere sæt til MP3 afspilleren eller mobiltelefonen gør virkelig en forskel.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor