RSS Feed

Archos 605 WiFi - Anmeldelse

11. januar 2008 | MP3 afspillere | Vurdering: 96%
Archos 605 WiFiArchos 605 WiFi er mange steder blevet kaldt enhver gadgets fans drøm. Dette er helt forståeligt da Achos 605 har virkelig mange features og tilmed er bygget i en rigtig god kvalitet. Vil du have film og musik med på farten i super kvalitet er Archos 605 et at de bedste bud på markedet i øjeblikket.

Imponerende skærmkvalitet

Forsiden af afspilleren er domineret af en lækker 4.3" touchscreen, der har en opløsning på 800 x 480 pixels (widescreen) og hele 16 millioner farver at gøre godt med. Den høje opløsning og de mange farver gør at billedet står helt skarpt og utroligt flot. Udenfor på en solskinsdag kan det dog være svært at se hvad der sker på skærmen og den lille indbyggede højtaler egner sig kun til brug i stille omgivelse. Archos 695 har et stik til høretelefonerne, video output og S/PDIF.

Flere fil formater burde være med fra start

Hvis du ønsker at bruge afspilleren til at surfe på Internettet skal du købe et ekstra plug-in. Dette efter min mening havde været med standart. Ligeledes skal du til at købe ekstra udstyr hvis du vil optage fra fjernsyn. Fra staten understøtter medie afspilleren video formaterne MPEG-4 (DivX) og WMV. Lyd formaterne MP3, WMA, WMA DRM og WAV er ligeledes understøttet fra start. JPG, BMP, PNG billeder og PDF filer kan ligeledes vises. Ønskes andre formater skal pengepungen frem igen.

WiFi modtagelsen kunne være bedre

Den trådløse WiFi forbindelse (802.11g) kunne være bedre. Dette gælder både når der surfes og hentes film og filer over WiFi forbindelsen. Signalstyrken skal være høj for at tingene sker med en ordentlig hastighed, men hvis signalet er ordentligt fungere surfing og fil kopiering rigtig godt.

Nemt at kopiere til og fra Archos 605

Afspilleren er uPnP kompatibel er et stort plus , dette gør det rigtig nemt at kopiere filer frem og tilbage over WiFi forbindelsen. Film kan ses i 5.5 timer før afspilleren løber tør for strøm, musik kan høres i 17 timer på en enkelt opladning. Afspilleren kommer en harddisk på 30GB.

Imponerende medie afspiller med uroligt mange muligheder

Archos har fantastisk mange features, der er ikke mange afspillere kan der konkurrere med den. Det er en skam at en del af dem ikke er med i standart pakken, men dette er med til at holde prisen nede.

Den gode skærm, WiFi forbindelsen, muligheden for at optage fra fjernsyn, det flotte design og den nemme navigation gør Achos 605 til noget helt specielt. Vil du have film, musik og billeder med på farten i super kvalitet er Archos 605 ikke til at komme uden om.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor