RSS Feed

Zune 2 - Anmeldelse

18. november 2007 | MP3 afspillere | Vurdering: 95%
Zune 2Zune blev lanceret af Microsoft for et års tid siden. Afspilleren fik en meget blandet modtagelse da især softwaren var problemfyldt. Dette vil Microsoft råde nu bod på med udgivelsen af Zune 2 og det er lykkes ganske godt da den nye Zune er en glimrende MP3 og medieafspiller.

Zune er nu for alvor blevet en konkurrent til iPod. Mere plads, en større skærm, video support, radio og en pris under iPod gør den til et oplagt alternativ.

Zune 2 er næsten samme størrelse som Apples iPod Classic 160GB. Afspilleren har en kapacitet på 80 GB hvilket skulle være nok for de fleste, men der findes altså afspillere med mere plads der er fylder mindre. Hermed ikke sagt at MP3 afspilleren føles klodset da den passer fint i lommen.

Overraskende gode høretelefoner

En glædelig overraskelse er at de medfølgende høretelefoner er af rigtig god kvalitet. Dette gør det nemt at høre at lydkvaliteten er i top. Lyden er helt klar og gengivelsen af de forskellige frekvenser er rigtig god. Afspilleren understøtter MP3, WMA, ACC og DRM. Skulle du få lyst til at lytte til radio understøtter Zune også dette.

Lækker skærm med flotter farver

Skærmen er 3.2" har en opløsning på 320x240 hvilket er tilstrækkeligt til at kunne se film uden problemer. Hele skærmen er dækket af en glas plade der både giver Zune et eksklusivt udsendende og samtidig forhindre at der kommer ridser i skræfladen. Afspilleren uderstøtter MPEG-4 og WMV.

Forbedret navigation

En af de største forbedringer er navigationen der med den nye version virker som den skal. Det er nemt at finde de sange man ønsker, skippe numre, skifte radiostation osv. Hele det grafiske interface er nu også blevet re-designet hvilket gør hele afspilleren en meget mere behagelig oplevelse. Interfacet er nu designet så det passer til afspilleren.

At Zune 2 skal være social er noget Microsoft ligger stor vægt på, der er derfor indbygget WI-FI så det er muligt at dele sin musik med andre og nemmere at synkronisere afspilleren med PC'en trådløst.

Zune 2 tager kampen op med iPod

Alt i alt må Zune 2 siges at være et rigtig godt valg. Lydkvaliteten er super og den navigations pad Microsoft har designet gør det nemt og hurtigt at finde det man har brug for. De problemer der var ved med den første udgave, er der nu rettet op på og samtidig er der tilføjet flere lækre features. Som et ekstra plus er kvaliteten af de medfølgende høretelefoner overraskende god. Zune er nu i sandhed et alternativ til iPod.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor