RSS Feed

Sony Ericsson W960 - Ny telefon fra Ericsson

16. juni 2007 | MP3 forbrugerguides

Sony Ericsson har nu offentliggjort deres nye mobiltelfon W960, som må ses som sammensmeltningen mellem Walkman serien og deres andre mobiltelefoner. I stil med Apples iPhone kommer Sony Ericsson W960 til have indbygget 8GB hukommelse og en lækker 2.6" touchscreen med 256 farver. Telefonen kommer med et Bluetooth stereo headset i pakken. Med W960 kommer man altså til at kunne lytte trådløst til både ens egen musik og den indbyggede FM-Radio.

Display på 2.6" & video klip med 30fps  sony_ericsson_w960

En af telefonens andre fordele er at den kan afspille filmklip med 30fps, dette betyder at skærmen på de 2.6" kan nydes fuldt ud med video i TV kvalitet.

Som det er standart på næsten er alle telefoner kommer Ericsson W960 også med indbygget kamera, i dette tilfælde et med 3.2 megapixel og autofokus.

iPhone er stadig vinderen med hensyn til design

W960's design er dog stadig langt fra så elegant som det Apple har fået lavet til iPhone, dette er selvfølgelige min helt personlige mening. Samtidig virker den en anelse plastisk, men når det kommer til features er den helt i top. 

3G Molbiltelefon

W960 kommer med WiFi og HSDPA (3G) hvilket kun kan siges at endnu et plus. Alle disse features kommer i en telefon der kun vejer 119g er 16 milimeter tyk. Imponerende telefon fra Sony Ericsson der kommer på markedet i slutningen af 2007.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor