RSS Feed

Anmeldelse af w810i (Sony Ericsson)

11. januar 2007 | MP3 afspillere | Vurdering: 93%

Der reklameres i øjeblikket utallige steder med Sony Ericssons w810i. Da jeg selv har haft telefonen i et halvt års tid tænkte jeg det ville på sin plads med en lille anmeldelse af denne walkman-telefon som Sony Ericsson selv kalder den. Lad det være sagt fra starten, denne mobiltelefon er på langt de fleste områder ganske glimrende.

Mobiltelefones design

mobil_telefonTelefonen kommer i et lækkert sort design hvor det tema der er aktivert fra start er matcher rigtig godt i de klare orange nuancer. Menuerne er nemme at finde rundt rundt i og displayet står helt skarpt. Problemerne med det tidligere navgations joystick på w800i der var meget modtagelig for støv er nu erstattet af en anden og langt mere holdbarløsning.

Kamera

W810i har indbygget et 2.0 megapixels kamera med autofokus. Jeg var selv overrasket over kvaliteten af billederne i forhold til at der her er en mobiltelefon med kamera. Det er muligt at indstille en del forskellige elementer, men begrænset hvad de reelt kan bruges til. Selvudløseren er dog en god feature og muligheden for kunne vælge nattilstand er et plus.

Walkman telefon

Der hvor telefonen virkelig kommer til kort er når den bruges som musikafspiller. Lydkavliteten er god og det medfølgende headset formår at gengive nuacerne i musikken præcist. Det ville dog være rart hvis det var muligt at tilslutte sine enge høretelfoner med et stardart mini jack stik direkte til telefon, i stedet for at være tvunget til at bruge den medfølgende converter. Hvis der skal høres radio er det ligeledes nødvendigt at coverter ledningen er sat i da den bruges som antenne.

Overførsel af MP3 filer

W810i understøtter ikke formatet fra windows media player (.wma). De musikfiler der skal ligges over skal derfor konverteres eller være i mp3 formatet for at kunne afspilles. Telefonen tilsluttes til computeren med det medfølgende usb kabel og optræder efterfølgende automatisk som et ekstra drev i windows. En god lille feature er at mobiltelefon oplades over usb kablet samtidig med at den er tilsuttet computeren.

Overførselshastigheden (ca. 250 kb sek) er et at de største minusser ved w810i, det tager alt for lang tid at overføre filer til mobilen, dette burde kunne gøres bedre. Dette kan dog løses ved købe en kortlæser og tage ens memory stick ud hver gang der skal overføres filer. Her går så tilgængæld rigtig hurtigt.

Sony Ericsson w810i

Batteilevetiden er rigtig god, ca. 12 timer ved spil eller konstant afspilning af musik. Stand by tiden ligger på 4-5 dage. Alt i alt er Sony Ericsson w810i rigtig god telefon med masser af features og tiltrods for mindre irritations momenter kan denne telefon varmt anbefales.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor