RSS Feed

Samsung YP-T10

15. april 2008 | MP3 afspillere | Vurdering: 93%
samsung_t10Samsung har efterhånden designet rigtig mange gode MP3 afspillere og det virker ikke som om de er ved at tabe pusten. YP-T10 er endnu en god MP3 afspiller og er tydeligvis inspireret af YP-T9 og YP-S5. Touch navigationen fungere upåklageligt, har mange features og fås med 2GB, 4GB og 8GB hukommelse.

Stilet og brugervenligt design

Samsung YP-T10 er utrolig godt designet, selvom afspilleren er let virker den solid og er virkelig stilet med den sorte blanke overflade. Touch navigationen gør det rigtig godt i samspil med interfacet og Samsung har formået at holde tingene simple og funktionelle.

Super klart 2" display

samsung_yp_t10Skærmen på 2" er også i rigtig god kvalitet og kan afspille video klip i 320x240 pixels helt flydende (30 fps). Dette er helt klart et af de bedste displays i denne størrelse der er set længe, billedet står helt skarpt og der er absolut ingen ghosting. MPEG-4 og WMV er undstøttet.

God lydkvalitet og masser af features

Lydkvaliteten er god på denne Samsung MP3 afspiller, men vil ikke kunne tilfredsstille hi-fi lyd entusiasten (der vil skulle op i anden prisklasse). Til langt de fleste behov vil T10's lydkvalitet være tilstrækkelig, lyden er rig og gengives med masser af detaljer. MP3, WMA og OGG er understøttet, især sidstnævnte er en positiv overraskelse. Eller kommer afspilleren med FM-radio, voice recorder, en 5-bånds equalizer og Bluetooth der gør det muligt at bruge trådløse hovedtelefoner sammen med afspilleren.

Samsung T10 - Imponerende MP3 afspiller

Samsung lyder godt og er fremragende designet. Samsung har formået at få alle dele til at spille sammen og resultatet er en lille, let og stilet MP3 afspiller med en super 2" skærm. T10 er en MP3 afspiller der ikke kan andet end at imponere.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor