RSS Feed

Meizu M8 - Et alternativ til iPhone?

23. maj 2007 | MP3 forbrugerguides

Efter at Apple tilbage i januar annoncerede iPhone er der løbende kommet udmeldinger fra andre firmaer med deres nyeste telefoner og fællesnæveren for de nyeste mobiltelefoner må siges at være store touch screen displays. En af de mest opsigtsvækkende er en mobiltelefon / medieafspilleren fra det kinesiske firma kaldet Meizu.

En iPhone klon? 

meizu_m8Meizu M8 / miniOne skulle den nye telefon komme til at hedde og rent designmæssigt må den siges at ligge meget tæt på Apples iPhone (om der er tale om en klon vil jeg lade andre vurdere). Meizu M8 skulle eftersigende komme til at kører på Windows CE 6.0 of få nogle bedre specifikationer end iPhone, herunder et bedre kamera og en højere skærmopløsning. 

Meizu M8, billigere en iPhone

Meizu M8 vil blive billigere en iPhone, men på mange områder er iPhone stadig vinderen. En af de mest markante forskelle er Multi-Touch teknologien, som Apple er nogle af de første der har integreret i et produkt. Meizu M8 vil kun have en standart touch-screen. Samtidig vil der komme en masse gadgets til iPhone og Mac brugerne få et gennemprøvet produkt der nemt synconiseres med Mac'en.

Enkelte steder skrives det at Meizu M8 i Europa kun vil udkomme som en MP3 / medieafspiller dvs. uden telefon og kamera (i stil med Meizu M6) . Hvornår telefonen kommer på markedet vides endnu ikke.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor