RSS Feed

Meizu M6 - Anmeldelse

17. august 2007 | MP3 afspillere | Vurdering: 88%

Meizu M6Meizu M6 er mindre end et kredit kort, vejer under 60g, har en skærm 2.4" og en super lydkvalitet. Afspilleren er ikke ny på markedet, men er nu kommet i en opdateret version med 4GB / 8GB plads til alt dit yndlings musik.

M6 spiller det meste

De tidligere versioner af Meizu M6 er rost af anmeldere i udlandet, men afspilleren er aldrig blevet populær herhjemme. Dette er en skam for M6 er en rigtig god bærbar afspiller der udover MP3, WMA DRM, FLAC, OGG, WAV også afspiller video og har en indbygget FM-radio. 

Mange features og løbende firmware updates

Forsiden af afspilleren er domineret af displayet på 2.4" der i de nye versioner er skiftet ud med et display fra Samsung i stedet for det oprindelige fra Toshiba. Dette har sat prisen ned og samtidig givet klare farver og et display der står endnu skarpere. 

Der bliver løbende lavet ny firmware til M6. F.eks var album art en feature der manglede i den oprindelige version denne er nu tilføjet sammen med en masse andre features. Som noget specielt er det muligt at hente nye temaer og wallpapers til din Meizu M6, dette er sjældent set når det kommer til bærbare medie afspillere. Der er også en kalender, regnemaskine, små spil osv. selvom disse gadgets kunne have været bedre er det fint at de er der.

MP3 delen er afspillerens største styrke

Ved håndteringen af MP3 filer viser M6 sin største styrke. Der er alt hvad man har brug for og lydkvaliteten er rigtig god. Der er masser af detaljer i musikken og en rigtig god bas, de medfølgende høretelefoner gør at afspilleren lyder lidt "flad", men dette rettes nemt ved at udskifte de medfølgende høretelefoner.

Selvom Meizu M6's største styrke er MP3 delen kan den også afspille film og video klip. Dette foregår ved 20 fps hvilket er lige underkanten. Hvis man ser klip hvor der er meget bevægelse er de 20 fps ikke helt nok til at klip vises helt flydende. Ellers virker video delen uden problemer. Musik og filer overføres nemt til afspilleren med USB. M6 kommer også med en FM radio, denne kunne have været bedre da det ikke altid er lige nemt for afspilleren at finde kanalerne.

Meizu M6 er en glimrende MP3 afspiller

Alt i alt er Meizu M6 en afspiller med masser af features til en pris der ligger langt under iPod Nano. Batterilevetiden ved musik er ca. 20 timer og 6 ved visning af video klip. Med M6 får flere features til en lavere pris og en lydkvalitet der er på fuld højde med andre kvalitetsafspillere på markedet.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor