RSS Feed

iPod Nano - Anmeldelse af den nye afspiller

7. marts 2007 | MP3 afspillere | Vurdering: 92%

iPod NanoEfter at iPod Nano har været på markedet i et års tid er Apple kommet med en opdateret version af den populære MP3 afspiller. Batterilevetiden er forbedret, designet er ændret til at være mere ligesom iPod Mini og samtidig er afspilleren blevet mere hårdfør.

Den nye afspiller er mere solid

Aluminiumsoverfladen på den nye Nano er anodized, hvilket er en teknik der bruges til at gøre overfladen på forskellige metaller mindre modtagelig for ridser og slidtage. Ligesom den gamle ipod Nano har nye version det velkendte iPod Clickwheel der gør navigationen meget brugervenlig. For nye brugere kræver det dog lidt tilvending da navigationen adskiller sig en hel del fra de traditionelle mp3 afspillere.

Ny skærm med stærkere farver

Skærmen er har en lysstyrke der er 40% kraftigere end den gamle model. Dette giver stærkere farvere og gør nuancerne lidt tydeligere. Menuerne er logisk opbygget og som noget nyt er der kommet en søgefunktion det gør nemmere at finde ens musiknumre. Playlists er stadig understøttet.

Forbedret batterilevetid

En af de bedste forbedringer er batterilevetiden. På Apple's side står der at den nye iPod kan spiller 24 timer før den løber tør for strøm. I dette tilfælde viser det sig at det ikke er opreklameret  (som man ellers ofte ser det med batterilevetiden på mp3 afspillere). Ved normalt brug kan den nye iPod faktisk afspille musik i 24 timer.

iPod Nano - Alt i alt

Overordnet er der ikke kommet så meget nyt. Der er stadig ikke indbygget en radio, men der kan dog købes en separat enhed der kan tilsluttes (Radio Remote). Det er ikke muligt at se video og skærmen er stadig ret lille, men skal så også ses i forhold til afspillerens størrelse. Den nye afspiller fås i 3 versioner - 2GB, 4GB & 8GB og i flere forskellige farver.

Alt i alt gør fremskridtene den nye iPod Nano endnu bedre. Den føles og ser godt ud med den behandlede aluminiumsoverflade. Afspilleren er mere solid og batterilevetiden er blevet væsentligt forbedret. Lydkvaliteten er som på den gamle model - rigtig god.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor