RSS Feed

Creative Zen V Plus - Anmeldelse

4. april 2007 | MP3 afspillere | Vurdering: 94%

Creative har efterhånden fået ry for at udgive gode MP3 afspillere og Zen V og Zen V Plus er ingen undtagelse. Afspillerne er små, har masser af features og er et oplagt valg hvis du er på udkig efter en solid MP3 afspiller med op til 4GB lagerplads. Forskellen på de to versioner er at Zen V Plus har indbygget radio og video afspiller.

Zen V Plus er godt designet

Zen V Plus ser godt ud og føles godt. Den vejer ikke ret meget og er en af den slags gadgets du har lyst til holde selvom du egentligt ikke skal bruge den. Den har en blank overflade og kommer i tre farver orange, grøn og blå (1GB, 2GB and 4GB) Den eneste forskel er kapaciteten.

Solid MP3 afspiller

Displayet har en rigtig god synsvinkel og er lavet af et materiale der beskytter den mod ridser. F.eks. var Zen Vision M meget modtagelig for ridser, men den nye overfladebehandling gør Zen V plus mere holdbar. De medfølgende høretelefoner er nogenlunde, men for at få mest muligt ud af MP3 afspilleren anbefaler jeg at købe nogle hørertelefoner af god kvalitet.

Fordele ved Creative Zen V Plus

OLED displayet har en god synsvinkel, line-in og voice recording, understøtter afspilningslister, kalender, rigtig god lyd, batterileve tid på 17 timer, afspiller MP3, WMA og WAV

Ulemper afspilleren

Displayet kunne være bedre og er ikke passende at se video på i længere tid, joysticket gør det nogle gange svært at navigere og føles lidt billigt, foto og videoafspilning kunne være bedre.

Alt i alt

Alt i alt er Creative Zen V Plus en glimrende MP3 afspiller. Man får meget for pengene og Vision V har rigtig lyd og gør det også muligt at optage. Den har et intuitivt interface og kan spille musik i 17 timer på en enkelt opladning.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor