RSS Feed

Creative Zen Nano Plus - Anmeldelse

13. februar 2007 | MP3 afspillere | Vurdering: 91%

Creatives mp3 afspiller Zen Nano Plus er blevet anbefalet af en mange blade og online magasiner. Hvad det er der gør denne afspiller fra Creative så populær, vil jeg se nærmere på i denne artikel.

Zen Nano Plus design

Creative Nano Zen Plus kommer i 10 forskellige farver og er en af de afspillere på markedet med flest features i forhold til afspillerens størrelse på 33,5 x 65,5 x 13 mm. Mp3 afspilleren vejer kun 22 gram og er lavet i solidt plastik. Mp3 afspilleren har en LCD skærm med blå baggrundsbelysning og et menudesign der logisk opbygget og nemt at finde rundt i. Overordnet er designet ganske stilfuldt.

Det er ikke muligt at sortere sangene efter kunstner, album eller at bruge playlister da alle sange listes alfabetisk. Den nemmeste måde at organisere mp3'erne på er derfor at ligger hver album i sit eget bibliotek.

Creative Zen Nano Plus features

Creative Zen Nano Plus mp3 afspillerTiltrods for at Zen Nano Plus har en minimal størelse kommer den med masser af features.  Afspilleren fås i to versioner, en med 512 MB flash hukommelse og i en med 1GB. Zen Nano Plus har en indbygget FM radio og en line-in optagefunktion (optager i mp3 formatet). Det er også muligt at optage direkte fra radioen hvilket er en rigtig god feature. Ud over mp3 formatet understøttes WMA.

Mp3 afspilleren tilsluttes til computeren med USB 2.0 (eller USB 1.0) hvilket gør overførelsen af musiknumre ganske hurtig. Zen Nano Plus bruger et standart AAA batteri der giver en levetid på ca. 18 timer ved afspilning.

Lydkvaliteten på mp3 afspilleren

Lydkvaliteten ved afspilning mp3 filer er god og WMA klare sig endnu bedre. Der er 6 equaliser indstillinger: Rock, Jazz; Classical, Pop, and Normal og Custom. Volumen skal næsten skrues helt op før signalet forænges, men så er lystyrken også rigtig høj.

Til prisen må Creatives Nano Zen Plus siges at være et rigtig godt køb. Prisforskellen på 512MB & 1GB versionen er ikke så stor, så jeg vil helt klart anbefale at gå efter Zen Nano Plus 1GB. 

Flot design og god lydkvalitet gør denne afspiller til et godt køb. Nano Zen Plus har selvfølgelig ikke alle de avancerede features de dyreste afspiller har, men til langt de flestes brug vil denne mp3 afspiller være perfekt.


Medieafspillere og MP3 afspillere. Alexi er din guide de små mobile afspillere.
Søg på alexi.dk Søg på alexi.dk
Seneste indlæg Sponsor